Tuesday, 23 October 2012

SCOOPT-IT ice cream.

assalamualaikum semua manusia :)

today i nak tulis entry about our Entrepreneurship presentation, this course is core subject from Business Departemnt, so, its not really our thingsssss. hahahaha. tapi apakan daya, kene belajo jugak, bak kata orang Perak :)

ETR actually just for business only, but after few years back, UiTM make this course as compulsory , so math student like me kene la ikot belajar sama T.T

in this course, we must create a company based on manufacture, product or service. sounds interesting right? naaaaaaa ! its actually sangat lah penat tahuuu. barulah i paham nak jadi entrepreneur macam pakcik i tu  si Donald Trumpt sangat memerlukan kap so ba ro alif nun (if salah i'm sorry) yang tinggggiii .

our group consist of   :-
                                        Asyikin - General manager
                                        Aimi baik - Marketing manager
                                        Alyaa Nasuha - Operational manager
                                        Syuhada - Administrative manager
                                        Azizul - Finalcial manager
last but not least                Andy - Quality manager


we ollss brainstorming punya lah lama, at first kitorang nak buat steamboat and grill ala-ala Seoul Garden gitu, but, sir kata macam kene buat both manufacture and service that not really suitable with new company macam kiteorang. so, we all proceed dengan ice cream cafe - SCOOP-IT ICE CREAM  

  • our logo


this logo is actually design by my best friend that is very very creative plus comel of kors. siapa lagi kan kalau bukan Pika Osman ni i kasi link blog dia http://pikaosman.blogspot.com/ . btw, thanks awak muah muahhh. comel kan logo kiteorang kan kannnn?



  • our broucher




proudly design by me ^^v confirm la comel cantik kan 


poster semua tu, takde dekat saya la pulak. sorry. hhehe but i have pictures on the presentation day. soooo ! cheak it ouutt beybehh . on that day we olllss semua pakai theme all black, nampak la kekoporatan kami. hahahhahha.









okay chuollss, thats all for now, see you soon... byebyebye assalamualaikum



   
                                                                                                                                             - XOXO



Sunday, 21 October 2012

continue..... syikin birthday : )

assalamualaikum awak awak and awak.


entry ni i nak continue pasal syikin's birthday celebration. kan Khamis tu tak dapat watch movie and berkareoke, so kitorang nak nak nak jugak bermoviean and karok karok keesokan harinnya. memandangkan movie Hotel  Transylvania tiada, weollssss pun tengoklah movie Ted dekat AEON Station 18 but karok di JJ lama : )
btw, sssoooooo cute movie dia. ya allah, cute sangat. you should watch it !


tengok poster pun dah comel kan ^^
on the way . 

we had a lot of funnnnn that day ! i love chuollsss. muah muah. thanks to birthday girl for belanja tiket wayangsss. don't worry i had bought you a present. weeeee : )

so, thats all for now. assalamualaikum beybehhh

happy birthday budak busuk @syikinazib !




assalamulaikum kawan-kawan. ^^

its been a years i didn't post new entry kan. busy sangat dengan study. :D

okayyy. today i want to story sikit pasal celebrate birthday for my budak bucuk sorang ni, siapa tak kenal budak paling busuk kat uitm tu. syikin azib nama dia.
                                                                         
me with birthday girl : )
birthday ciken 19.10.92, so weolls decide celebrate dekat Shabu-Shabu masa 18.10.12 bersamaan jugak last peyyypeeeerrr final kitorang. yeeaahhhaaaa merdeka. Shabu-Shabu tu kan alaaaaaaa kedai steamboat tuuu. best kot. fyi, that kedai kan steamboat dia style buffet... soooooooooooo ! sangat best if pergi dengan orang kuat makan. nom nom nommmmmmm. price dia RM 22++ include with their soup ( tomyam, sup tulang and apa entah tak ingat) and ade other food jugak, macam ice cream, ABC, air, buah. AND AND AND kedai ni ade rules tau, if korang telah melakukan pembaziran anda semua akan dikenakan bayaran RM 5.00 untuk setiap 100gram. so, jangan lah membazir okayy kawan-kawan !



this is Shabu-Shabu


berasap-asap woooooo


 sorang kusuk bbm, sorang kusyuk bersteamboat .



the busukkkkssss ^^

lepas tu lepas tu lepas tu, kitorang decided to watch movie dekat AEON Station 18, tapi kan tapi kan, takde   movie midnight pulak hari Khamis tu. alaaaaaaaaaaa shoooo sad T.T. and then decide pulak pergi Gerbang Malam dekat pekan lama Ipoh tu. but unfortunatelyyyyyy, semua stall dia tengah kemas-kemas barang nak tutup . sedih lagi T.T .

tapi takpelah nak buat macam mana kan takde jodoh la tu. after that fikir punya fikir, kiteorang bersepakat membawa brkat untuk ke McD Tambun koz nak buat surprise for budak busuk tulah. well, i'm the mastermind, so its turn out well. hahahahahahahaha. and dekat McD jugak lah i jumpa my jodoh, ahakkkkzzzzzzzz.

ciken terharu jugaklah kot koz dapat makan kek free. kahkah. kiteorang mampu buat kat parking lot je, koz if buat kat dalam mcd tu kang bising pulak kan. baik kan kitorang. ^^v

saat-saat manis , manis ke?


happy birthday to you, happy birthday to youuuuuu

suka sangat kan. sepak nak? haha


chuolllss gonna miss this trool face.  trust me : )

after snap-snap picture sini sana. kitorang going back to my house, the next day we continue our girls day ouuttttt : )

thats all for now, nanti i continue okayyyy. byebye assalamualaikum : )

                                                                         

Friday, 30 March 2012

new experince . . . .

assalamualaikummmm,


wahhh, its been so long... i haven't write on my blog ni. dah berhabuk, sampai labah-labah pun ade. >.< ni semua sebab lupa password and been busy lately. okayyy, nampak headline kat atas kan. nak story about my experience being one of model for their last project of Department of Fashion in my university. macam tak percaya je. heee. actually, since part 1 adelah beberapa yang mintak jadi model but just ajak-ajak itik je kan. last-last part 4 ni baru lah dapat. so, i grab this opportunity to try out something new : ) 

lets talk obout the dress orite ^^ 

my designer , Shuhada decided to do avant-garde  theme. avant-garde meaning is something daring, being the first or only one to do something. so, she made dress inspired by Lady Gaga. this is what avant-garde looks like ----->


for making her dress she's using at least 30-40 roll of  ribbon. its so tough you know.  so lets take a look her final dress.. tadaaaa~~~~~~~~




abaikan my eyelashes tu eh. that thing so heavy sampai my eyes tak nampak ape. agak annoyed juga lah masa tu. huuuu...  so, thats it for this time.



wassalam... ^^

Tuesday, 10 May 2011

saya dah jadi IBU?

assalamualaikummm semua nya. ^^

 yeayyyy ! finally, now I'm being a single mother with three little babies. HAHA. gotchaaaaa >,<
abaikan ye, im just fooling around , the time now has past to 3am in the morning ! I have being infected by a disease called craziniest syndrome. heee. okayyyy , today is a big day because I want to show my new babies , her mother n aunty (maybe), maybe you're the luckiest person ever to see them for the 1st time. kahkahkah. there are some picture I took :)


my pleasure to introduce them one by one orite :)

aunty - Miss Nina

Miss Nina , unfortunately, she only can sing 'What you waiting for' only in Meowww Meowww version. ^^


tengok betapa SOPANnye dia tidur. haha





mommy mithali - Kukus : )


and and and finally, Kukus Jr. , actually their name haven't decided yet . hehe

mommy gave breastfeeding for the 1st time, ^^



Jane Doe 1, Jane Doe 2, Jane Doe 3





okayy, lastly I hope Kukus will be a good mother,  bubyeee ^^

Sunday, 8 May 2011

crazy little thing called love ?

assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh ^^


woahhh , tajuk nak hebat je kan. HAHA. : D  okay okay, actually, my new post is about my current favourite movie ( one of them la ) . this is Thai movie release in 2010. all girls out there are mostly dyingly must watch this movie ! this is a command ! ^^ coz the hero are so drop dead hot that played by my new boyfie Mario Maurer. ya Allah , mmg kacak laa. heroin dia kita boleh abaikan. ahahahaha. eh wait ! heroin dia pon hot , gorgeous , skinny , and so on. jeles ni. =.=' . nampak tak poster dia? nampak kan. kalau tak nampak, aishhhh, tak tahulah. HAHA.











okay you ollzzz (ewwww) now, saya nak introduce boyfie saya tau tau aka hero this movie  , Mario Maurer tu lah. buat-buat lupa pulak. haha. FYI, sayang saya ni  ada Thai, , Chinese and German descent. no wonder la kalau dia gorgeous kan. tadaaaa~~~

kacak la awak ni, awwww <3
heroin pula had been played by Fern Pimchanok Leuwisedpaiboon . hot tau dia ni. btw, her age are same with me. i think she the luckiest girls in the world lah, koz dapat berlakon dengan Mario tu. huhu.

kan i told you, dia mmg cantik ^^


plot of the movie

The film is centered on a plain-looking, dark-skinned school girl named Nam (Fern Pimchanok Leuwisedpaiboon) who is secretly in love with an older Grade 10 guy named Shone (Mario Maurer). Chon is a photography enthusiast and a popular student in their school. However, he is often teased by some of his schoolmates because his father didn't score the penalty kick and made their province lose in a national football cup. But that doesn't change the fact that a lot of girls in their school are going crazy over him, including Nam. However, Nam is well aware that she is not the prettiest of the bunch, but she doesn't give up easily. With help from her close girl friends, Nam tries everything to make herself more beautiful and outstanding in school, hoping that Shone would like her someday. ihsan dari pakcik wikipedia. thax pakcik, i love you.

extra picture : )


sweet kan , tahu tahu <3
okayy girls, thats all for now. i hope u all tengok la movie ni tau. nah saya bagi awak semua tgk trailer dia.  baik kan saya. tak payah susah-susah nak search dekat Youtube dah, heee. bubye dan assalamualaikum. .  .






Saturday, 7 May 2011

persik's family day and dinner ^o^

Assalamualaikummmmmm wbt, and hello hello ^^

actually, my course's dinner and family day were held a month ago ( 10 April 2011 ), just baru nak post di blog, heee. PERSIK stand for Persatuan Sains Kuantitatif : )
okayyy.... back to the story, our course dinner were held in Sungai Kelah, Perak. FYI, this is my first time being there , eventhough saya stay di Perak. haha. tempat tu memang best kalau pergi enjoy-enjoy dengan family or kawan-kawan. murah pulak tu. $$ . about that place, it's actually surrounded by hot spring and ade jugak waterpark ( yang gelongsor-gelongsor tu , best best ) . so, untuk tatapan semua, saya tunjukkan a few pictures . .  enjoyyyyyyyy~~~


our's exited face : )


me and Syu.



the ballon war are begin. huahuahuah
 






penangan hot spring, try lah kalau berani ^^

 |

|

|

|
and lastly, taraaaaaaaaaaaa~~~

hahaha, kelaparan semasa hujan lebat.